دوغ دشمن نفخ و اسیدیته معده است

مصرف مداوم دوغ و ماست باعث می شود باکتری های ارزشمندی همچون استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریس موجود در آن ها در دستگاه گوارش تثبیت شوند و از رشد احتمالی باکتری های مضر خواهند کاست. اگر پس از انجام عمل تخمیر روی شیر، ماست به دست آمده را حرارت ندهیم تا باکتریهای موجود در آن کشته شوند، به عنوان ماستی که باکتری زنده و فعال داخلش وجود دارد به فروش رسیده و اغلب افراد عقیده دارند که این ماست، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. طعم خوشمزه ماست های قدیم در خاطر همه ایرانی ها زنده است. حاوی پروتئین که در ایجاد بافت های عضلانی و اعمال حیاتی بدن نقش دارد. او حالا ٧٠ راس الاغ دارد و برای ٢٠ نفز دیگر نیز حرفه و شغل ایجاد کرده است. دمای شیر باید بین 40 تا ۴۶ درجه سانتیگراد باشد علاوهبر اینکه شرایط محیط نیز برای تهیه ماست بسیار مهم است. جذب نمک در پنیر در طول مرحله تولید و دوره رسیدن انجام می­گیرد و معمولا بعد از اتمام مرحله تخمیر لاکتوز نیز ادامه دارد. این ماست ها معمولا در خانه و یا کارگاههای محلی با استفاده از شیرهای پاستوریزه نشده درست می شده است. پس بهتر است در مصرف ماست چکیده زیاده روی نشود.

سازمان غذا و دارو وظیفه نظارت بر روی محصولات از کارخانه تا مغازه را دارد ، به عبارتی علاوه بر بازرسی کارخانه های تولید کننده ، با خریداری محصولات خوراکی از مغازه ها و بررسی آنها در آزمایشگاهها ، در صورت وجود مشکلات احتمالی ،به کارخانه و تولید کننده ها اطلاع داده می شود . به عبارت دیگر می توان گفت که این فرآورده لبنی تمیز کننده روده است و بعد از مصرف ، جذب کلسیم را افزایش می دهد و باعث تحریک هورمون اشباع سازی در روده ها می شود زیرا این ماده دارای چربی و پروتئین حیوانی با کیفیت بالا است. از همین رو، شرکت لبنیات رامک برای اولین بار در ایران از تکنولوژی اتاق تمیز (Clean room) جهت تولید این محصول لبنی استفاده می کند. در اتاق تمیز محصولی صد در صد سالم و عاری از هرگونه میکروب تولید می شود. با تحقیق در منابع طب سنتی به دنبال روشی بودیم که بتوانیم از سردی مزاج این نوشیدنی محبوب ما ایرانیها کم کنیم و آن را به محصولی فراسودمند تبدیل کنیم. البته توصیههای جدی هم در طب سنتی بر عدم مصرف ماسـت به همراه ماهی و ترشیجات شده است. ولی تقریباً هیچ نظارتی در تولید دوغ سنتی وجود ندارد.

علاوه بر این، ویتامین هایی مانند ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، کولین، پانتوتنیک اسید، ویتامین B6، فولات و ویتامین B12 را میتوان در ماست پر چرب یافت. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزهتند و ترشی پیدا میکند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی میدهد. حاوی فسفر که در رشد و ترمیم بافت های بدن نقش دارد. معمولا از سرشیر در وعده صبحانه همراه با عسل و مرباهای مختلفی مانند آلبالو، هویج و… در این مطلب قصد داریم در مورد ماست پرچرب و خواص آن مطالبی را ارائه دهیم، با ما همراه باشید. پنیر صبحانه در موارد بسیاری مورد استفاده قرار میگیرد. ماست یکی از پرطرفدار ترین محصولات لبنی است که خواص بسیاری نیز دارد. شیر لبنیات پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص شیر را برایتان جمع آوری کرده ایم. ماسـت دارای آنتی اکسیدان های زیادی است که واکنش رادیکالی را کنترل و از بروز چین و چروکهای به میزان زیادی جلوگیری میکند.

این باکتری، قند موجود در شیر را تجزیه کرده و اسید لاکتیک تولید میکند. ماسـت دارای خاصیت ابرسانی و مرطوب کننده خوبی برای پوست است و علاوه بر این میتواند با استفاده از اسید لاکتیک سلولهای مرده پوست را برداشته تا سلولهای تازه رشد بهتری داشته باشند. سلامت پوست سر برای مردان و زنان مهم است. به علاوه ماست دارای کلسیم، فسفر و منیزیم به مقدار زیادی است که این مواد تاثیر بسزایی بر روی سلامت استخوان ها و دندان ها دارند. فاقد هرگونه مواد نگهدارند. سطح چربی و مواد جامد موجود در شیر بر روی بافت، طعم و ترکیبات غذایی آن تاثیر میگذارد. مقداری ماسـت ساده را روی موهای مرطوب خود بمالید. این ترکیب را روی صورت خود بمالید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه به همان حالت باقی بماند. مشکلات اسید لاکتیک در ریه به صورت حالت نفسنفس، در کلیه پیری زودرس و در مغز و اعصاب به شکل کاهش فعالیت نورونهای مغذی خود را نشان میدهد. درب ظرف را بگذارید و دور آن را با پارچه یا حوله ببندید تا گرم بماند و ماست شکل بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید